Pages

Thursday, August 4, 2011

Ustaz Azhar Idrus-Ribena dan Coca-Cola haram diminum

you all suka minum Coca-Cola tak? Pepsi? dulu-dulu boleh tahan lah aku suka minum Coca-cola dan Pepsi nih lagi-lagi Pepsi.

tapi bila dah besar tak panjang-panjang ni, aku rasa aku macam tak boleh nak terima air tu masuk dalam esophagus sebab gas yang terlampau banyak dalam minuman tersebut.

you all mesti selalu baca artikel-artikel berkenaan dengan bahaya Coke ni kan? sebagaipencuci jamban, boleh merosakkan usus dan macam-macam lagi. for more details boleh baca kat sini mengenai kenapa orang Yahudi tak minum Coke dan Pepsi.

namun begitu, ada perkara yang kita tak sedar..
*
*
*
*
*
*
*
*
cuba kita perhatikan pada lambang Coca-Cola :


jika diterbalikkan akan jadi seperti ini :


cuba perhatikan betul-betul. apakah yang anda nampak?


nampak tak? nampak tak? tak nampak?


haruskah kita masih meneguk air ini? macam-macam agenda Yahudi untuk merosakkan agama Islam.

Ulama yang paling berpengaruh, yang mahir selok-belok agama, Ustaz Azhar Idrus telah membincangkan mengenai isu Coca-Cola. menurut beliau, Coca-cola itu haram kerana mengandungi unsur-unsur yang boleh merosakkan organ dalaman.

malahan Ribena yang menjadi kegemaran kanak-kanak juga haram kerana memang mengandungi kandungan alkohol.

jom kita dengar video ini :


2 comments:

  1. ni ribena luar negara tau..yang kat Malaysia halal..

    ReplyDelete
  2. Do you love Pepsi or Coke?
    ANSWER THE POLL and you could win a prepaid VISA gift card!

    ReplyDelete